Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΠΙΛΜΠΑΟ!



Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αγαπήθηκε όσο λίγοι προπονητές από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Από το Λιμάνι αποχώρησε πριν από τρία χρόνια, ενώ απόψε έχει μπροστά του την πρόκληση του τελικού του Κυπέλλου Ισπανίας.

Θα επιδιώξει από τη θέση του προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο πλέον να κάνει το… μίνι θαύμα ενάντια στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και να οδηγήσει τους Βάσκους στην κατάκτηση της κούπας.

Η πρόκληση για τον ίδιο είναι μεγάλη και αποτυπώνεται και στην απάντηση που έδωσε σε Βάσκο δημοσιογράφο όταν εκείνος τον ρώτησε: «Έχετε κατακτήσει κύπελλα και πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό. Είναι συγκρίσιμα;».

Ο «Τσιγκούρι» ήταν κατηγορηματικός: «Όχι, δεν υπάρχει σύγκριση ενός τίτλου για την Αθλέτικ σε σχέση με μία ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, η οποία είναι συνηθισμένη να κατακτά τίτλους. Όσοι ζείτε στο Μπιλμπάο ξέρετε τι σημαίνει ένας τίτλος για την Αθλέτικ».

Όσο για το ματς; «Να πιστέψουμε πολύ στο θαύμα για να γίνει» τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πόσα λάθη μπορούμε να αντέξουμε αλλά πρέπει να είναι λίγα. Να ελαχιστοποιήσουμε τα δικά μας και να μεγιστοποιήσουμε τα δικά τους, για να έχουμε τις πιθανότητες μας».

Ερωτώμενος για τα πλάνα του απάντησε: «Κάθε ομάδα έχει το δικό της στυλ. Εμείς προσπαθούμε να πιέζουμε ψηλά, έτσι μας βολεύει να παίζουμε. Δεν πρέπει να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν έχουμε κάνει ως τώρα».

Γνωστός για το χιούμορ του ο Βαλβέρδε απάντησε με… ερώτηση στον Αργεντινό δημοσιογράφο, που του εξέφρασε την απορία για το πώς μπορεί να σταματηθεί ο Μέσι. «Είσαι από την Αργεντινή; Αν δεν ξέρεις εσύ, ποιος ξέρει; Είναι δύσκολο να σταματήσεις τον Μέσι, θα το προσπαθήσουμε» είπε ο Βαλβέρδε, που κλήθηκε να σχολιλασει και τα σενάρια περί προτάσεων από την Μπαρτσελόνα (πέρσι) και τη Ρεάλ (φέτος): 

«Η μόνη πρόταση που έχω, είναι αυτή από την Αθλέτικ, όλα τα άλλα είναι εικασίες».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :