Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΦΕΝΕΡ...



H Φενέρμπαχτσε/ Ούλκερ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση αρνούμενη κάθε μεταγραφική φήμη για την ομάδα που μεταδόθηκε είτε στην Τουρκία, είτε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες γενικότερα.

“Πρόσφατα, κάποιοι διαδικτυακοί τόποι και εφημερίδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό δημοσίευσαν πολλές μεταγραφικές φήμες που αφορούν την Φενέρμπαχτσε και σε κάποιες περιπτώσεις επέμειναν ότι υπάρχουν ήδη συμφωνίες για τη νέα σεζόν. Θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι καμία διαπραγμάτευση για την επόμενη σεζόν δεν έχει γίνει ακόμα με κανέναν παίκτη. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι επικεντρωμένη στο να κερδίσει τον τίτλο της TBL”.

Oι σημερινές φήμες είχαν κεντρικό πρόσωπο τον Κώστα Σλούκα του Ολυμπιακού, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ωστόσο πολλά ονόματα έχουν συνδεθεί τις τελευταίες μέρες με την ομάδα, ανάμεσα τους οι Νίκολα Μπατούμ, Μίλος Τεόντοσιτς και Νικ Καλάθης.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :