Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΙΝΤΕΡ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ...



Η Ίντερ σκέφτεται εκ νέου το ενδεχόμενο απόκτησης του Μασουακού, σκοπεύοντας να ζητήσει από τον Μίνο Ραϊόλα να... μεσολαβήσει.

Μετά τα δημοσιεύματα τα οποία έφερναν τον Μίνο Ραϊόλα να προσφέρει τον Κασάμι στην Ίντερ, σήμερα υπάρχουν νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία που εμπλέκουν τον γνωστό μάνατζερ σε ενδιαφέρον της Ίντερ για τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Όπως υποστηρίζουν Ιταλικές ιστοσελίδες οι διοικούντες την Ίντερ έχουν ξεχωρίσει τον Μασουακού και υπάρχει σκέψη για να γίνει... «κίνηση» για την απόκτησή του.

Το ποσό το οποίο εκτιμάται ότι θα ικανοποιούσε τους ερυθρόλευκους για να παραχωρήσουν τον νεαρό ακραίο αμυντικό ανέρχεται περίπου στα επτά εκατομμύρια ευρώ και στα δημοσιεύματα οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως εφόσον αποφασιστεί από τη διοίκηση της ομάδας του Μιλάνου να γίνει πρόταση στον Ολυμπιακό τότε θα μεσολαβήσει ο γνωστός μάνατζερ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :