Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΦΟ, ΑΛΛΑ...



Ο τζένεραλ μάνατζερ της Χάλμσταντ, Φρέντρικ Άντερσον, δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γιόσεφ Μπαφό, χωρίς όμως να έχει και κάτι επίσημο στα χέρια του.

Ο 22χρονος αμυντικός Γιόσεφ Μπαφό που είναι κάτοχος σουηδικού διαβατηρίου έχει βρεθεί από χθες στην μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού, όπως σας ενημερώσαμε (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Την Τετάρτη ο Φρέντρικ Άντερσον, που κατέχει ένα σημαντικό πόστο στην Χάλμσταντ και ασχολείται με μεταγραφικές υποθέσεις δέχθηκε... πρέσινγκ αναφορικά με το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων, σύμφωνα με πληροφορίες του "Gazzetta.gr" από την Σουηδία.

«Ξέρουμε για τον Ολυμπιακό αλλά δεν έχουμε κάτι επίσημο... Προσωπικά έχω ακούσει και παλαιότερα για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας.

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει όμως πρόταση ή επίσημη διαπραγμάτευση», σχολίασε αρχικά για τον Μπαφό και τις πληροφορίες που αφορούν στον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια του έγινε ερώτηση για το εάν ο αφρικανικής καταγωγής Σουηδός μπακ θα αποχωρήσει φέτος. «Εξαρτάται από το πως θα πάει στο Euro U21 με την Εθνική. Πρώτα θα δούμε εάν θα είναι στην Εθνική και μετά εάν θα πάει ή όχι καλά. Προσωπικά όμως είμαι σίγουρος πως θα είναι στην Εθνική γι' αυτό το τουρνουά».

Πέραν του Ολυμπιακού μέσω του ατζέντη του έγινε η διαρροή πως ασχολούνται με τον Μπαφό οι Νόριτς και Σιόν... To γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιόσεφ Μπαφό πάντως έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ελληνικές ομάδες, πηγαίνοντας τον Εμίρ Μπαϊράμι στον Παναθηναϊκό και τον Μίκαελ Ντάλμπεργκ στον Απόλλωνα Αθηνών.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :