Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΞΕΠΕΡΑΣΕ... ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!



Το όνομά του με χρυσά γράμματα στα τεράστια επιτεύγματα που έχει να παρουσιάσει η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στη σύγχρονη ιστορία της, πρόσθεσε στην πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής στο Λιμάνι, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός με το άνετο 92-57 στον δεύτερο ημιτελικό επί του Άρη έφτασε αισίως στο 26-0 το σερί του σε ματς της Α1 στον πάγκο των ερυθρόλευκων και ετοιμάζεται να καταρρίψει νέα ρεκόρ!

Ο «Σφαιρό», που δεν είχε κοουτσάρει για λόγους υγείας στο εκτός έδρας ματς με το Ρέθυμνο Aegean ξεπέρασε το 25-0 του Ντούσαν Ίβκοβιτς της μυθικής περιόδου 2011-12, που συνδυάστηκε με την επιστροφή του Θρύλου στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης!

Θυμίζουμε ότι εκείνη τη σεζόν ο νυν τεχνικός της Εφές δεν έχασε από την από την 6η αγωνιστική και συγκεκριμένα το 74-70 του ΟΑΚΑ από τον ΠΑΟ και μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου (19-0) εκείνης της σεζόν, έκανε το 2-0 επί του ΠΑΟΚ και το 3-0 επί του Πανιωνίου και νίκησε τους "πράσινους" στον πρώτο τελικό των πλέι – οφ με 84-78 φτάνοντας στο 25-0.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :