Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΛΑΦΑΓΙΕΤ : ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...



Άμυνα… μέχρι θανάτου το «μήνυμα» του Όλιβερ Λαφαγιέτ ενόψει τελικού, με τον Αμερικανό γκαρντ να υπολογίζει -όπως είναι φυσικό- το επιθετικό ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Άμυνα, άμυνα, άμυνα… Αυτό είναι το... τρίπτυχο της επιτυχίας για τον Ολυμπιακό, αν θέλει να νικήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να σηκώσει την Ευρωλίγκα, όπως τόνισε ο Όλιβερ Λαφαγιέτ.

«Όποιος παίξει σαν ομάδα, θα κερδίσει το παιχνίδι. Οι παίκτες της Ρεάλ δεν είναι εγωιστές, πασάρουν συνέχεια, ενώ παράλληλα τρέχουν ασταμάτητα. Έχουν πολύ ταλέντο μέσα και έξω από τη ρακέτα. Πρέπει να έχουμε πάντα ένα χέρι μπροστά τους, να προσπαθούμε να δυσκολέψουμε κάθε σουτ τους. Θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα σουτ και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Οφείλουμε να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο και να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ. Παράλληλα, πρέπει να δυσκολέψουμε τους περιφερειακούς τους», ήταν τα λόγια του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :