Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ



Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη θα αναμετρηθούν στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών, προσπερνώντας άνετα με 2-0 νίκες στα ματς της σειράς τα εμπόδια ΑΝΟ Γλυφάδας και Εθνικού αντίστοιχα.

Με μεγάλη άνεση έφτασαν στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών οι δύο ομάδες, οι οποίες θα αναμετρηθούν στην τελική φάση, με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα.

Οι ερυθρόλευκες, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα επιβλήθηκαν 3-13 στο δεύτερο ματς της σειράς και με ισάριθμες νίκες πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στον τελικό, χωρίς να αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία. Ήταν καταιγιστικές απ’ την αρχή του ματς και με την Ασημάκη σε πολύ καλή μέρα έφτασαν στην άνετη νίκη.

Με τον ίδιο τρόπο πανηγύρισε και η Βουλιαγμένη στον Πειραιά. Η ομάδα του Κώστα Δήμου πέρασε απ’ την έδρα του Εθνικού επικρατώντας 13-2 και με κορυφαία την Ξενάκη συνεχίζει στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

ΕΘΝΙΚΟΣ- ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: 2-13

Οκτάλεπτα: 0-4, 1-3, 0-2, 1-4

Εθνικός (Τσόκας): Καλαργυρού 1, Μαυρέλου 1,
Βουλιαγμένη (Δήμου): Τσουκαλά 2, Χυδηριώτη 2, Μουλάκη 1, Ξενάκη 3, Μαυρωτά 1, Γερόλυμου 2, Κοντογιάννη 1.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :