Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ'ΧΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ... ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ!



Οποιοσδήποτε άλλος παίκτης στη θέση του θα τα ‘χε παρατήσει μετά τα 0/11 σουτ. Ο Βασίλης Σπανούλης όμως ποτέ, όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος έδωσε σύνθημα για την κούπα την Κυριακή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη στην κάμερα της NOVA

«Αξίζουν σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια. Δώσαμε τα πάντα στο παρκέ, δώσαμε όση ενέργεια είχαμε και δεν είχαμε. Στο πρώτο μέρος ο Βασίλης δεν τα έβαζε, αλλά στο δεύτερο έβαλε τρομερά καλάθια όταν έπρεπε. Οποιοσδήποτε άλλος παίκτης στην θέση του θα τα ‘χε παρατήσει, αυτός όμως όχι. Ήμουν σίγουρος πως θα το γυρίζαμε το ματς, όταν ο Βασίλης έβαλε το πρώτο απ’ τη γωνία και μείωσε την διαφορά».

Όσο για το τι να περιμένουμε την Κυριακή… «Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε ένα ματς ακόμα. Ο κόσμος μας να περιμένει από εμάς πως θα δώσουμε τα πάντα. Να είναι σίγουρος πως θα παλέψουμε για 40 λεπτά για να πάρουμε την κούπα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :