Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕΙΡΑ Ο... ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!



Αφού κράτησε τον Φουστέρ, ο Ολυμπιακός στρέφεται πλέον σε άλλες υποθέσεις. Σειρά παίρνουν ο... Μιλιβόγεβιτς και τα μεταγραφικά.

Το σίριαλ της παραμονής του Νταβίντ Φουστέρ είχε αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, που ανανέωσε μέχρι το 2017, θα κλείσει επταετία στο Λιμάνι. Πλέον οι ερυθρόλευκοι στρέφονται στις υπόλοιπες… πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν για την επόμενη σεζόν.

Επόμενος που θα πάρει σειρά για να παραμείνει στην ομάδα είναι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Η εισήγηση του Βίτορ Περέιρα είναι θετική, ο Σέρβος μεσοαμυντικός ήταν σταθερός σε απόδοση και βασικός όλη τη σεζόν και οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές.

Η ρήτρα αγοράς του από την Άντερλεχτ είναι στα 2,7 εκατ. ευρώ, αλλά το πιθανότερο είναι η αγορά του παίκτη να ολοκληρωθεί με ένα μικρότερο ποσό.

Επίσης καθοριστική για τις εξελίξεις μπορεί να αποδειχθεί η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έκανε πρόσφατα έφεση στην UEFA ώστε να μειωθεί η ποινή των δύο αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στον Μιλιβόγεβιτς για την αποβολή του στο ματς με την Ντνίπρο ώστε, εφόσον μείνει ο παίκτης, να χάσει μόνο το πρώτο παιχνίδι των ομίλων του προσεχούς Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :