Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ... ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ!



Μεγάλη κουβέντα γίνεται το τελευταίο διάστημα για το αν θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού ο Βίτορ Περέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούσαν ότι ακόμα και μετά από μία τόσο πετυχημένη σεζόν, δεν είναι... δεδομένη η παραμονή του στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου.

Ερωτηθείς για το θέμα ο Σάββας Θεοδωρίδης, αρκέστηκε να σχολιάσει: "Είναι δυνατόν να φύγει ένας προπονητής που έχει κερδίσει το νταμπλ;"!

Αναλυτικά ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού είπε:

"Αυτό είναι θέμα που θα το αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο. Είναι δυνατόν να φύγει ένας προπονητής που έχει κερδίσει ένα νταμπλ; Προσωπικά ποτέ δεν με ενδιαφέρει το ωραίο ποδόσφαιρο.

Με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο ουσίας. Είμαι κυνηγός βαθμών. Δεν κερδίζεται το πρωτάθλημα αν δεν πηγαίνεις για το αποτέλεσμα. Ωραίο ποδόσφαιρο μπορεί να παίξει η ομάδα. Και σήμερα παίξαμε καλά και στα διεθνή μας παιχνίδια.

Το σπουδαιότερο απ' όλα, ξέρετε πώς είναι να έχεις αναδειχθεί πρωταθλητής δύο μήνες πριν και να… τρομάζεις να μαζεύεις τους παίκτες; Ποιός θα τους μαζεύει; Και σήμερα και χθες και προχθές μπορεί να ήταν στον Αστέρα στη Γλυφάδα και να έκαναν μπάνια".

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :