Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ : ΤΟ... ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ



Για τη διοργάνωση του βόλεϊ καμπ στην Πορταριά Μαγνησίας και την ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιάννης Νικολάκης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Νικολάκης στην εκπομπή «play ball»:

-για το βόλεϊ καμπ που διεξάγεται τον Ιούλιο για 5η χρονιά στην Πορταριά και για ηλικίες 8-16 ετών:

«Είναι μια δουλειά που μεταφέρουμε τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας σε παιδιά που μαζεύονται από ολόκληρη την Ελλάδα. Αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε στα παιδιά με μπροστάρη τον Παντελή Ταρνατώρο είναι η φιλοσοφία και το πώς λειτουργεί μια ομάδα, το μικρόβιο του βόλεϊ για τα καλά… Προσπαθούμε να δώσουμε γνώσεις στα παιδιά και είναι ωραίο που αυτή η διοργάνωση γίνεται σιγά σιγά θεσμός».

-για το αν βγαίνουν ταλέντα στο καμπ:

«Έχουμε επικοινωνία με τα παιδιά τις ομάδες τους για να βλέπουμε την πορεία τους. Υπάρχουν ταλέντα και παιδιά που ήδη στελεχώνουν τις μικρές εθνικές ομάδες».

-για τη νέα περίοδο με την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού:

«Έχουμε χτίσει μια ομάδα που κατακτά τίτλους κάθε χρόνο και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε. Ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει ο σχεδιασμό της νέας σεζόν, αλλά αναμένεται αυτό να συμβεί τις επόμενες μέρες, καθώς θέλαμε να ξεκουραστούμε μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων μας στους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :