Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ... ΝΕΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ



Έχει πάλι απουσίες... Τέσσερις για την ακρίβεια. Έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στην κανονική διάρκεια και το απόλυτο πλεονέκτημα στα πλέι οφ από την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι καθόλου αδιάφορος και θέλει τη νίκη κόντρα και στον Άρη (17:00, NS3), για την 25η αγωνιστική της Basket League, στο «Nick Galis Hall».

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει ζητήσει από τους παίκτες του να... πατήσουν delete στο παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου και θέλει δύο νίκες: μία σήμερα επί του Άρη και μία επί του Πανελευσινιακού το προσεχές Σάββατο, πριν ο Θρύλος επικεντρωθεί στο Final 4 της Μαδρίτης.

Εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας είναι τέσσερις παίκτες, όλοι για θέματα τραυματισμού. Πρόκειται για τους Βαγγέλη Μάντζαρη, Όλιβερ Λαφαγιέτ, Τρεμέλ Ντάρντεν και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :