Κυριακή 3 Μαΐου 2015

ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ... ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ! (PHOTOS)



Τα νέα... κατορθώματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τις αισχρές εκφράσεις κατά της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη, η εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά το τρίποντο του αρχηγού του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, αλλά και οι... παλαιότερες "ομορφιές" του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνουν τον γύρο της Ευρώπης και πάλι.

Και τονίζεται το πάλι, καθώς δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την επίθεσή του στον Τούρκο διαιτητή Ανκαραλί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την τιμωρία του με 150.000 ευρώ από την διοργανώτρια ευρωπαϊκή αρχή.


Η ισπανική "Marca" δε, η κορυφαία στην Ιβηρική και εκ των καλύτερων της Ευρώπης έχει συλλέξει όλα τα... «κατορθώματα» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - το πρόσφατο με την ΤΣΣΚΑ, τα όσα είχαν ειπωθεί κατά του Κώστα Ρήγα στα πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα, φυσικά αυτά με τον Ολυμπιακό χτες Σάββατο- ενώ φυσικά στον τίτλο της παίζει τα σκληρά λεγόμενα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατά της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη.

Έχει ποστάρει το βίντεο της ντροπής αλλά και αυτό από την εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού στον αγωνιστικό χώρο, με το πρώτο μάλιστα, ούτε σε μία μέρα να το έχουν παρακολουθήσει σχεδόν μισό εκατομμύριο άνθρωποι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :