Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1η «ΒΟΜΒΑ» ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ 2η ΜΕ... ΣΛΟΥΚΑ!



Μετά τη φημολογούμενη συμφωνία με τον Μπόμπι Ντίξον (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), η Φενερμπαχτσέ αναμένεται να κινηθεί και για την απόκτηση του... Κώστα Σλούκα, όπως αποκάλυψαν οι Τούρκοι!

Σύμφωνα με τους Τούκικα ΜΜΕ, μετά την... «τελειωμένη» υπόθεση του Μπόμπι Ντίξον, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση και στον Κώστα Σλούκα για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών (2+1), μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το συμβόλαιο του διεθνή γκαρντ έληξε με τον Ολυμπιακό, ωστόσο εκκρεμεί το ραντεβού με την ερυθρόλευκη διοίκηση, το οποίο είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών.

Ήδη, ο Σλούκας είχε μία πρώτη συζήτηση με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος του εξήγησε το πλάνο του, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Το μόνο που απομένει πλέον να πέσει στο… τραπέζι είναι το οικονομικό σκέλος της πρότασης του Ολυμπιακού, από τους διοικούντες την ΚΑΕ και αυτό θα γίνει άμεσα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :