Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΣΤΙΣ 22/6 ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ



Ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και στο γυναικείο μπάσκετ και κάλεσε τα μέλη του να πάρουν θέση για τη συγχώνευση με το Ελληνικό των διαδοχικών τίτλων σε Α1 & Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός...

«καλούνται σύμφωνα με το Καταστατικό τα Μέλη του «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π («Ο.Σ.Φ.Π.»), να παραστούν στις εργασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που θα συνέλθει στην παλαιά Λέσχη του Συνδέσμου στο Πασαλιμάνι, την Δευτέρα 22.6.2015 και ώρα 10.30 π.μ. προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ
1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης.

2. Επικύρωση των Πρακτικών της προηγούμενης (Έκτακτης) Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου της 28ης-11-2014.

3. Συγχώνευση του σωματείου «Ο.Σ.Φ.Π.» με το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης Γυναικών του αθλητικού σωματείου «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ».

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, Δευτέρα 22-6-2015, στον ίδιο χώρο και ώρα 17:30, κατά την οποία θα προχωρήσει στην συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ασχέτως αριθμού παρόντων μελών».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :