Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΚΑΙ ΟΙ... ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΜΕΣΑ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ 76-70 ΚΑΙ 2 ΒΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!

Ο Ολυμπιακός δεν... πέταξε το πλεονέκτημα έδρας στα σκουπίδια, παρά τα νεκρά διαστήματα που παρουσίασε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και τελικά έφτασε στη νίκη πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 76-70 και έκανε το 1-0 στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου!

Στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος την Τετάρτη για το 2-0 και το αγκάλιασμα του τίτλου!

Παρά το κακό του ξεκίνημα που τον έφερε και στο -13, ο Ολυμπιακός στη δεύτερη περίοδο άφησε τον Παναθηναϊκό άποντο για περίπου 7 λεπτά (!) και με σερί 18-0 απέκτησε το πάνω χέρι στο παιχνίδι.

Ήταν θέμα χρόνου το παιχνίδι να βαφτεί κόκκινο, αφού δεν ήταν δυνατό να συνεχιστεί το 0/13 τρίποντα που είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 2/2 τρίποντα (Μάντζαρης και Πρίντεζης οι δράστες) και το νερό μπήκε στ'αυλάκι!

Με τη διαφορά να αυξομειώνεται αλλά τον Παναθηναϊκό να μη μπορεί να πλησιάσει σε απόσταση βολής και με τον Κώστα Σλούκα, τον Ματ Λοτζέσκι, τον Μπράιαντ Ντάνστον, τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Γιώργο Πρίντεζη στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουν σπουδαία πράγματα, το 1-0 ήρθε χωρίς άγχος και σχετικά εύκολα!

Κακή η διαιτησία για ακόμα μία φορά που δεν έβλεπε τα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, πόσο μάλλον τα... αντιαθλητικά!

Tα δεκάλεπτα: 10-17, 33-34, 55-50, 76-70

Ολυμπιακός (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ 4, Χάντερ 2, Ντάνστον 13, Σπανούλης 7, Ντάρντεν 4, Σλούκας 16 (1), Λαφαγιέτ, Λοτζέσκι 13 (2), Πρίντεζης 12 (2), Αγραβάνης, Μάντζαρης 5 (1)

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Μανωλόπουλος): Σλότερ, Μποχωρίδης 5 (1), Γιάνκοβιτς 8 (2), Φώτσης 15 (2), Νέλσον 4, Μαυροκεφαλίδης 23, Διαμαντίδης 7 (1), Μπλουμς 6 (2), Κούπερ 2, Μόργκαν

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :