Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

«ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» (ΡΗΟΤΟ)



Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Στράτο Περπέρογλου ώστε να συνεργαστούν ενόψει της νέας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το "sportando", ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον "Πέρπε", ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 31χρονος σμολ-φόργουορντ έχει συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές και για τη νέα σεζόν, αλλά υπάρχει... τρόπος να αποδεσμευτεί από την τουρκική ομάδα, καθώς και οι δύο πλευρές δεν είναι αρνητικές σε αυτό το σενάριο. Η ομάδα θα γλιτώσει χρήματα, ενώ ο παίκτης έχει τη διάθεση είτε να επιστρέψει στην Ελλάδα, είτε να πάει σε ομάδα που θα έχει περισσότερο ενεργό ρόλο, καθώς οι αρμοδιότητες του τους τελευταίους μήνες έχουν περιοριστεί. Για λόγους... «χημείας» και ισορροπιών η Έφες ενδέχεται να αποδεσμεύσει τον «Πέρπε», ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι πήρε «βελούδινο» διαζύγιο με τον Ολυμπιακό.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει καλές σχέσεις με τον έμπειρο φόργουορντ, ο οποίος αγωνίστηκε στο Λιμάνι δύο σερί σεζόν (2012-2014), κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ευρώπης στο Final-Four του Λονδίνου το 2013. Με δεδομένο ότι είναι Έλληνας παίκτης, που έχει αποδείξει ότι μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενδέχεται να απασχολήσει σοβαρά τους ερυθρόλευκους για την καινούργια αγωνιστική χρονιά.

Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, στο "3" έχουν τόσο τον Ματ Λοτζέσκι, όσο και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, για τον οποίο υπάρχει η διάθεση να αναβαθμιστεί ο ρόλος του, ενώ στο τέλος της χρονιάς θα κριθεί το μέλλον του Τρεμέλ Ντάρντεν στον Ολυμπιακό.

Το κατά πόσο ισχύει το δημοσίευμα, αυτό θα φανεί στη πράξη, αφού και οι δυο πρόεδροι του Θρύλου στις χθεσινές τους δηλώσεις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν ήταν αρνητικοί, αλλά υποστήριξαν πως δεν έχουν μιλήσει ακόμα με τον Στράτο...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :