Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΑ... ΤΕΛΟΣ Ο ΝΤΑΝΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!



Χώρισαν και… επίσημα οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Μπράιαντ Ντάνστον! Ο Αμερικανός σέντερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του έκαναν οι ερυθρόλευκοι και έτσι... οδεύει ολοταχώς για Εφές!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Αμερικανού σέντερ στην πρόταση του Ολυμπιακού, με επόμενο προορισμό του να είναι η Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Εδώ και μέρες είχε γίνει η... προσέγγιση των Τούρκων προς τον Ντάνστον με την πρότασή τους να είναι για δύο χρόνια (1+1) και τις απολαβές του να είναι τις τάξεως των 900 χιλιάδων δολαρίων για κάθε σεζόν, όπως σας έχουμε ενημερώσει. Ο Θρύλος από την πλευρά του, είχε κάνει τη δική του αντιπρόταση, η οποία ήταν για κλειστό διετές συμβόλαιο ύψους 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ντάνστον τελικά δεν αποδέχτηκε την πρόταση των ερυθρόλευκων και για τον επόμενο χρόνο τουλάχιστον θα βρίσκεται στην δευτεραθλήτρια Τουρκίας.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κοιτούν ήδη για τον αντικαταστάτη του. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι θετικός στη λύση του Πάτρικ Γιάνγκ της Γαλατάσαραϊ, ενώ αρέσει και η προοπτική των Τρέβορ Εμπάκουε και Σαμάρντο Σάμουελς.

Σίγουρα πάντως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για να κλείσει την περίπτωση του παίκτη που θα πλαισιώσει τον Οθέλο Χάντερ στην γραμμή των σέντερ.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :