Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΓΧΟΣ... ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ... ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ» ΤΟΥΣ!



Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε (19:30, Novasports 2) στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών, με τους «πράσινους» να ψάχνουν... απάντηση στο 1-0 του ΣΕΦ και τους ερυθρόλευκους να επιζητούν το match ball τίτλου!

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πρώτο τελικό της Κυριακής, επιβλήθηκαν του Παναθηναϊκού με 76-70 και έκαναν το 1-0. Αυτό το προβάδισμα, κάνει τους ερυθρόλευκους να είναι απόλυτα έτοιμοι, ήρεμοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να καταφέρουν να κάνουν το μεγάλο βήμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, βέβαια, ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του γνωρίζουν πολύ καλά, πως είναι καλύτεροι και αν παρουσιαστούν στο παρκέ του ΟΑΚΑ όπως... πρέπει, θα μπορέσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν τον τίτλο μέσα στο ΣΕΦ, στον τρίτο τελικό της σειράς.

Ο Θρύλος υπερέχει σε ποιότητα, το πάθος και η θέληση είναι στα ύψη και οι ερυθρόλευκοι αποφασισμένοι να πετύχουν το μεγάλο στόχο. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει σημαντικές νίκες μέσα στο ΟΑΚΑ και μπορεί να το ξανακάνει και να τους... "τελειώσει" μέσα στο "σπίτι" τους!

Το πλεονέκτημα έδρας δεν... υποχρεώνει τον Ολυμπιακό να νικήσει στο ΟΑΚΑ για να στεφθεί πρωταθλητής. Αυτό, ωστόσο, ουδόλως σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι επαναπαύονται στο 1-0 και τη δύναμη του ΣΕΦ για να πανηγυρίσουν τον τίτλο. Θέλουν να εκμεταλλευτούν την πίεση, τα αγωνιστικά προβλήματα και την κόπωση των γηπεδούχων, να φτάσουν στο 2-0 και να διευκολύνουν το έργο τους.

Αντιλαμβάνονται, ωστόσο, καλύτερα από όλους, πως θα πρέπει να εμφανιστούν βελτιωμένοι για να τα καταφέρουν, καθώς στο δεύτερο ματς δεν θα συγχωρεθούν εύκολα... «νεκρά» διαστήματα, ούτε νευρικότητα και αστοχία σαν αυτά της Κυριακής. Αντιθέτως, θέλουν να κρατήσουν την καλή άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, τον έλεγχο των ριμπάουντ και τα ελάχιστα λάθη, περιμένοντας αυτή τη φορά περισσότερη βοήθεια από παίκτες που υστέρησαν στο πρώτο ματς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Μάλιστα, μετά τον... αιφνιδιασμό της ζώνης του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι, οι ερυθρόλευκοι θα είναι καλύτερα διαβασμένοι για να αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη άμυνα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Πηλοΐδης και Μητσόπουλος. Ο τρίτος αγώνας θα γίνει την Κυριακή στις 19:30.

ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ! ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ "ΣΠΙΤΙ" ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :