Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΗ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΪ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ



Ο Αλεξάνταρ Κατάϊ σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τον Ερυθρό Αστέρα, αποχωρώντας έτσι οριστικά από τον Ολυμπιακό.

Ο Κατάϊ όπως φαίνεται αποχαιρετά οριστικά και... αμετάκλητα τον Ολυμπιακό. Μετά την ανατροπή των προηγούμενων ημερών ο Αλεξάνταρ Κατάϊ που ουσιαστικά έκανε μία προετοιμασία με τους ερυθρόλευκους χωρίζει και επίσημα τους δρόμους του με τον Θρύλο.

Ο γεννημένος το 1991 Κατάϊ που παίζει κυρίως ως εξτρέμ αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της Βοϊβοντίνα και πριν έρθει στον Ολυμπιακό είχε προλάβει να παίξει και στην Πάλιτς. Μετά το 2011 δόθηκε δανεικός στον ΟΦΗ, από το 2011 έως το 2013 στην Βοϊβοντίνα, στην συνέχεια στον Πλατανιά και την περασμένη περίοδο στον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα με τους Σέρβους υπέγραψε ήδη για δύο χρόνια στον Ερυθρό Αστέρα. Πρόκειται για κανονική μεταγραφή και έτσι θα συνεχίσει την ομάδα που ήταν από πέρυσι. Ο Αστέρας θα δώσει ως οψιόν το ποσό των 600.000 ευρώ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :