Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΓΟΥΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Όπως γράφει ο «Γαύρος» στο σημερινό του φύλλο και βάση έγκυρων πληροφοριών που επικαλείται, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα η οποία έχει τον πρώτο λόγο για τον Γούτα.

Ο Θρύλος συνηθίζει να μαζεύει ό,τι καλύτερο υπάρχει από την ελληνική αγορά και σίγουρα δεν θα αφήσει να του ξεφύγει ο εν λόγω παίκτης.

Ακόμα και ο ίδιος ο νεαρός «σημειώνει» πως αν δεν αποχωρήσει από την Ελλάδα για το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του. Και γνωρίζει πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, όπως επίσης γνωρίζει πως η ομάδα μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να ανελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Ούτως ή άλλως, πολλοί παίκτες έφυγαν από την ομάδα με προορισμό το εξωτερικό και αν αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, γνωρίζει και ο ίδιος πως ο σύλλογος δεν θα του στερήσει τη δυνατότητα να πάει σε ομάδα του εξωτερικού, κάτι που έχει γίνει κατά κόρον με άλλους ποδοσφαιριστές.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :