Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΠΑΕΙ ΓΙΑ... «ΒΟΜΒΑ» Η ΤΙΓΚΡΕΣ!



Ούτε Τουρκία, ούτε Κατάρ, ούτε MLS, ούτε βέβαια ο Ολυμπιακός. Ο πιθανότερος προορισμός αυτή την στιγμή για τον Αντρέ Ζινιάκ είναι το Μεξικό. Στην Τίγκρες παλεύουν για το... «μπαμ» και περιμένουν την τελική απάντηση του Γάλλου.

Μία σπουδαία μεταγραφή για τα δεδομένα τόσο της ομάδας όσο και της χώρας παλεύει να κλείσει η Τίγκρες. Η ομάδα από το Μεξικό, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «La Aficion», πραγματοποιεί τεράστιες προσπάθειες για να αποκτήσει τον Αντρέ Ζινιάκ.

Οι ιθύνοντες της ομάδας συναντήθηκαν την Παρασκευή με τους εκπροσώπους του παίκτη στο Κανκούν και τους κατέθεσαν την τελική τους πρόταση για τον 29χρονο επιθετικό, που έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν κρατήσει αρκετές μέρες και οι δημοσιογράφοι στο Μεξικό εκτιμούν, πως αν ο Ζινιάκ δεν αποδεχτεί ούτε αυτή την προσφορά η υπόθεση θα «ναυαγήσει».

Την περίπτωση του παίκτη, παρακολουθεί στενά η Γαλατασαράι αλλά και ομάδες από το Κατάρ και τις ΗΠΑ, ενλω ο παίκτης έχει ακουστεί μεταξύ άλλων και για τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :