Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΓΙ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ... «ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ» ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός ολοκληρώθηκε όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (δείτε ΕΔΩ) και οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή και των μεταγραφών θ'αρχίσουν να τρέχουν άμεσα. 

Αυτό που προέκυψε από πληροφορίες είναι ότι ο Ολυμπιακός θα μπει γερά στο μεταγραφικό παζάρι και θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον 5 παικτών "ενδεκάδας"! 

Οι νταμπλούχοι θέλουν ένα στόπερ πρώτης γραμμής, ένα αμυντικό χαφ στη θέση του Εντινγκά, πιθανότατα ένα 8άρι, σίγουρα έναν εξτρέμ (ίσως και δύο) όπως φυσικά και ένα φορ από το πάνω ράφι! 

Γι'αυτές τις θέσεις θα κινηθεί ν'αποκτήσει παίκτες ο Ολυμπιακός, χωρίς φυσικά να υπολογίζουμε αυτές που έχουν γίνει από τον Ελληνικό χώρο...Αυτές είναι οι μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός πέρα απ’ αυτές που έχει ήδη κάνει από τον ελληνικό χώρο...

Τα καλά νέα δε θ'αργήσουν΄οπως όλα δείχνουν και όλοι αυτοί που τόλμησαν να παίξουν παιχνίδια στην πλάτη του Ολυμπιακού θα καταπιούν σύντομα την γλώσσα τους και θα ψάχνουν τα γνωστά τους... άλλοθι! 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :