Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΑΥΡΙΟ ΤΑ... ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΓΙΑ ΣΛΟΥΚΑ!



Η Δευτέρα (22/6) ήταν για… ορεκτικό όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα με τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να λένε τα… σπουδαία την Τρίτη (23/6) σε νέο ραντεβού!

Η πρώτη επαφή, έστω σε διερευνητικό επίπεδο, ανάμεσα στην πλευρά του Κώστα Σλούκα και τον Ολυμπιακό, για την επέκταση της συνεργασίας του έγινε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, μίλησε με τον μάνατζερ του διεθνή γκαρντ, Πάνο Καπάζογλου, αλλά η συνάντηση που είχαν ήταν φιλολογικού χαρακτήρα και έγινε κυρίως για να οριστικοποιηθεί το βασικό ραντεβού της Τρίτης (23/6).

Όπως είναι φυσικό, ούτε ποσά, ούτε όροι συμβολαίου συζητήθηκαν, καθώς όλα αυτά θα συζητηθούν αύριο. Παρόντες στη νέα συνάντηση θα είναι ξανά οι κ.κ. Σκινδήλιας και Καπάζογλου, ωστόσο δεν αποκλείεται, παρόντες να είναι ακόμα οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ή ένας εξ αυτών.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", τα όσα ακούστηκαν τη Δευτέρα (22/6) ήχησαν... ευχάριστα στα αυτιά του 25χρονου γκαρντ.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :