Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΝΤΑΡΝΤΕΝ : ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΙΣΜΩΣΕ!



Ο Τρεμέλ Ντάρντεν τόνισε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού... πείσμωσαν μετά τον χαμένο τελικό στη Μαδρίτη, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει μυστικό για τις καλές του εμφανίσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Δεν ξέρω για το ότι σταμάτησα τον Διαμαντίδη, αλλά ο στόχος μας ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είχαμε τον χαμένο τελικό της Euroleague και αυτό πείσμωσε την ομάδα. Ξέραμε ότι το πρωτάθλημα ήταν πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Ευχαριστώ που ήμουν μέρος αυτού» δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ, προσθέτοντας:

«Συνολικά, εδώ στην Ελλάδα το να κατακτήσεις το ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι πιο σημαντικό και από την Euroleague. Ήταν θέλημα Θεού να έρθω στον Ολυμπιακό και να στεφθώ πρωταθλητής».

Για το σερί καλών εμφανίσεων που έχει κόντρα στον Παναθηναϊκό, εξήγησε: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, απλά παίζω πιο επιθετικά και εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες. Κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα. Το να παίζεις επιθετικά, δεν είναι μόνο να βάζεις καλάθια».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :