Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΑΠΟ... ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ



Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), θα δώσει το "παρών" στον τελικό του Champions League κάτι που σημαίνει ότι οι εξελίξεις σε -μεταγραφικά και μη- θέματα στον Ολυμπιακό μεταφέρονται μετά την Τρίτη.

Τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη στα ζητήματα τα οποία... "καίνε" τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για αυτό είναι η απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο εξωτερικό. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων θα βρεθεί στο Βερολίνο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και μαζί του θα ταξιδέψουν και οι άμεσοι συνεργάτες του, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει στασιμότητα στις επόμενες ημέρες, τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη.

Τα ζητήματα που αναμένονατι "αλλαγές" είναι τα μεταγραφικά αλλά και -φυσικά- το θέμα του προπονητή.

Από τον Ολυμπιακό δεν διαψεύδουν ότι υπάρχει... "θέμα" με τον Βίτορ Περέιρα. Ωστόσο, επισημαίνουν ότι η ονοματολογία που έχει -ήδη- ξεκινήσει για το πόστο του προπονητή -σε καμία περίπτωση- δεν είναι κάτι που θέλουν στο... λιμάνι.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :