Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΠΑΧΙΤΣ



Ο Ολυμπιακός κινείται στο μεταγραφικό του σχεδιασμό με στόχο να επιλέξει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα καλύψουν τα κενά και θα ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας.

Μάλιστα στις θέσεις που οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή, υπάρχουν και οι εναλλακτικές λύσεις, πέρα από αυτούς που είναι σε πρώτο πλάνο.

Το ίδιο ισχύει και για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, όπου ο Ολυμπιακός, έχει ήδη ως εναλλακτική έναν παίκτη, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα με τον Μεξές. Ο λόγος για τον Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος είναι ο... δεύτερος "εκλεκτός".

Μάλιστα, ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός φαίνεται ιδιαίτερα θετικός στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Αν η περίπτωση του Γάλλου δεν ολοκληρωθεί με θετική κατάληξη, ο Σπάχιτς αναμένεται να είναι αυτός που θα απασχολήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :