Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΕΙΧΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ!



Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα είναι ένας εκ των ομιλητών του σεμιναρίου «Αθήνα 2015» (03-05/07) και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ επεσήμανε τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζουν οι Έλληνες προπονητές.

Αρχικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Συνεχίζεται η προσπάθεια του ΣΕΠΚ για την επιμόρφωση μας. Η προσπάθεια φέτος είναι πολύ αξιόλογη και θεωρώ ότι και τα αντικείμενα που θα συζητηθούν και το επίπεδο των ομιλητών, προεξέχοντος του Μάικ Λονγκμπάρντι, θα είναι αρκετά υψηλό».

Αναφερόμενος στα δικά του θέματα τόνισε ότι «θα αναφερθώ στην άμυνα και στο πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το βίντεο για να διορθώσουμε τα λάθη και να βελτιώσουμε την ομάδα μας, ενώ το δεύτερο είναι το πως η επίθεση μπορεί να αντιδράσει απέναντι σε μια άμυνα που δίνει πολλές βοήθειες. Και τα δύο αντικείμενα τα αντιμετωπίσαμε φέτος και τα δουλέψαμε αρκετά. Είναι στοιχεία που μας βοηθήσαν να γίνουμε η καλύτερη άμυνα στη Euroleague, αλλά και να αντιδράσουμε σωστά απέναντι στην άμυνα που πολλές ομάδες έπαιξαν εναντίον μας».

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και έχει πάρει σημαντικές εμπειρίες «Θυμάμαι πιο χαρακτηριστικά από όλα ένα Σεμινάριο στο Προλυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ το 1988. Τότε ήμουν 21 ετών. Είχα εντυπωσιαστεί από τον Χιούμπι Μπράουν. Επίσης μου άρεσε πολύ το Σεμινάριο του 1989 στο Ζάγκρεμπ με τους Άτσα Νίκολιτς και Αλεξάντερ Γκομέλσκι».

Σχετικά με το επίπεδο των Ελλήνων προπονητών τόνισε: «Είναι ορατό από όλους πλέον ότι ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και οι Έλληνες προπονητές συγκαταλέγονται στους κορυφαίους. Είναι τιμή για όλους μας που υπηρετούμε το ελληνικό μπάσκετ στη χώρα μας, να φτιάχνουμε και να εκπαιδεύουμε τους παίκτες και να δημιουργούμε ισχυρές ομάδες. Πιστεύω ότι οι Ελληνες προπονητές ξεχωρίζουν, γιατί είναι πολύ εργατικοί και αφοσιωμένοι σ’ αυτό που κάνουν. Το δεύτερο στοιχείο που τους διακρίνει είναι η ιδιαιτερότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, που είναι πολύ απαιτητικό, πολύ σκληρό και γαλουχεί τους προπονητές σε υψηλά στάνταρ».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :