Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!



Το μεσημέρι της Παρασκευής (12/06/2015), στις 15:00, έχει κληθεί σε απολογία ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για τον 5ο τελικό του πρωταθλήματος πόλο Γυναικών που έγινε στο «Π. Καπαγέρωφ» ανάμεσα στον Θρύλο και το ΝΟΒ. Εκεί όπου οι ερυθρόλευκες έκαναν... πλάκα στις αντιπάλους τους, τις «βούλιαξαν» με 10-4 και έφτασαν στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Το θετικό βάσει κατηγορητηρίου είναι πως ο Ολυμπιακός δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τη διακοπή του ματς και την αποχώρηση της ομάδας της Βουλιαγμένης, από το κολυμβητήριο του Πειραιά. Κι αυτό έχει μεγάλη σημασία διότι το φύλλο αγώνα είναι άκρως επιβαρυντικό για το ΝΟΒ, καθώς η διακοπή και το γεγονός ότι δεν συνεχίστηκε το ματς παρά τις διαβεβαιώσεις από τους διαιτητές, τον αλυτάρχη και την Αστυνομία για ομαλή συνέχεια του, οφείλονται αποκλειστικά στην ομάδα του Βουλιαγμένης.

Όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" στην προκήρυξη του πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα στο άρθρο 16, παράγραφος 8.4 αναφέρονται τα ακόλουθα: «Σε περίπτωση που ομάδα διαγωνιζόμενου σωματείου αποχωρήσει υπαίτια από αγώνα Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που βρίσκεται σε εξέλιξη, αποβάλλεται από τη συγκεκριμένη διοργάνωση για ένα (1) έτος και μηδενίζεται σε όλους τους μέχρι την στιγμή εκείνη διεξαχθέντες αγώνες της, οι οποίοι κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων με αποτέλεσμα 5-0. Επιπλέον επιβάλλεται σε αυτήν και χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) €».

Κάτι που σημαίνει πως βάσει του παραπάνω άρθρου κι αν «μετρήσει» σε ό,τι αφορά το κατηγορητήριο, η «καμπάνα» για το ΝΟΒ θα είναι μεγάλη. Αλλά και οι επιπτώσεις από την λανθασμένη απόφαση των παραγόντων της να αποχωρήσουν από το «Π. Καπαγέρωφ» και να μην ολοκληρωθεί, κανονικά, ο 5ος τελικός του πρωταθλήματος στο πόλο Γυναικών θα είναι βαρύτατες για το μέλλον του σωματείου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :