Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

«ΜΑΧΗ»... ΓΙΑ ΖΟΝΑΤΑΣ!



Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα νέο προπονητή, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Μάρκο Σίλβα θα είναι εκείνος ο οποίος θα καλύψει το κενό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον πάγκο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει κάνει μερικές εισηγήσεις, έστω και αν ακόμα δεν έχει αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του στον Θρύλο.

Μία από αυτές, είναι για την περίπτωση του Ζόνατας. Ο παίκτης της Έλτσε, έχει καλές συστάσεις από τον Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει εκφραστεί θετικά για τον Ζόνατας, κάτι που δείχνει πως ο δρόμος σχετικά με αυτό το κομμάτι, είναι... ανοικτός για την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του «μάχη» για τον παίκτη της Έλτσε, έχει μπει δυνατά στο κόλπο για την απόκτησή του, σύμφωνα με τον «Γαύρο» και πλέον, το θέμα έχει περάσει στη φάση όπου θα πρέπει να βρεθεί η... «χρυσή» τομή.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :