Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΣΚΡΙΜΠΑ ΚΑΙ ΝΕΑ... ΣΕΝΑΡΙΑ



Ο Φραν Εσκριμπά κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους για τον πάγκο του Ολυμπιακού και είναι πιθανό να φέρει μαζί του και σέντερ φορ.

Ξημερώματα στην Πορτογαλία υποστήριζαν πως υπάρχει κατ αρχήν συμφωνία ανάμεσα στην Φενέρ και τον Βίτορ Περέιρα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Πρόσθεταν μάλιστα με σιγουριά ότι μέσα στις επόμενες ημέρες ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρουσιαστεί επίσημα στην Πόλη, προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας του Μπρούνο Άλβες και του Ραούλ Μεϊρέλες.

Μετά τον Λεονάρντο Ζαρντίμ λοιπόν και ο δεύτερος Πορτογάλος προπονητής της εποχής Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, μια χαρά εξαργυρώνει το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Νταμπλ πήρε ο Περέιρα και μάλιστα χωρίς καν να... τινάξει το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ, πρόλαβε και ανέβασε την μετοχή του όσο χρειάζονταν προκειμένου να βρεθεί «αγκαλιά» με μια ομάδα που το μπάτζετ της και μόνο φτάνει για να βάλει σε πειρασμό τον καθένα.

Όσον αφορά τους ερυθρόλευκους... αν οι Πορτογάλοι δικαιωθούν για τον Περέιρα δεν αποκλείεται την ώρα που ο 46άχρονος τεχνικός θα αναλαμββάνει την Τούρκικη ομάδα να είναι και εκείνοι σε θέση να ανακοινώσουν τον επόμενο προπονητή τους.

Ο Φραν Εσκριμπά όπως εξ αρχής φαίνονταν στο ισπανικό... τρίγωνο (Χουάντε Ράμος, Χάβι Γκράθια οι άλλοι) προσπέρασε τους ανταγωνιστές του και δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον... «επόμενο», σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr". Έχουν πολλούς δικούς τους ανθρώπους στην συγκεκριμένη αγορά οι ερυθρόλευκοι. Και αυτή είναι μια λεπτομέρεια που μπορεί να παίξει τον ρόλο της, στην τελική επιλογή. Πρώην προπονητές τους, πρώην παίκτες τους, παράγοντες, μάνατζερ. Υπάρχει πάντα ο Λορένθο ως αρχισκάουτ. Μόνο τυχαίο δεν είναι λοιπόν το ότι το όνομα του Εσκριμπά «ανεβαίνει» στα ψηλά πατώματα των επιλογών της ερυθρόλευκης διοίκησης.

Πρόκειται για τον προπονητή που είχε κατά νου η Σεβίλλη σε περίπτωση που ο Έμερι έφευγε για την Ιταλία όπως ακούγονταν έντονα πριν από μερικές εβδομάδες. Όταν ο Έμερι ήταν να «κλείσει» στη Νάπολι ή τέλος πάντων σκέφτονταν σοβαρά την πρόταση της. Επιπλέον για τον «εκλεκτό» του Ολυμπιακού ενδιαφέρονταν μέχρι πριν λίγα 24ώρα η Χετάφε. Άρα λοιπόν ο 50άχρονος από τη Βαλένθια δεν είναι μόνο ένας πετυχημένος κόουτς της Έλτσε. Αλλά ένα πρόσωπο, που η δική του «αγορά», τον έχει έτοιμο για το παραπάνω. Για «προαγωγή». Ο άλλοτε βοηθός του Κίκε Φλόρες σε ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Ατλέτικο Μαδρίτης κλπ πραγματικά θεωρείται «ανερχόμενος» αν και τα έχει τα... χρονάκια του.

Και ο Ολυμπιακός του δίνει το δικαίωμα εάν και εφόσον όχι να ανέβει κατακόρυφα. Μια καλή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι πάντα... «διαβατήριο». Αν όντως γίνει λοιπόν; Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον. Και δεν αποκλείεται να συνδυαστεί και με μεταγραφή, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Διότι οι Βούλγαροι μπορεί να λένε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ότι σήμερα έρχεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Μπερμπάτοφ για δεύτερο κύκλο συζητήσεων με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Εσκριμπά το πιο πιθανό είναι εάν και εφόσον να φέρει μαζί του βοηθό, γυμναστή και... σέντερ φορ, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Δεκατέσσερα γκολ έβαλε με την Έλτσε ο Ζόνατας. Ο 26άχρονος Βραζιλιάνος που εδώ και μια 3ετία προτείνει θερμά στον Ολυμπιακό ο Μίνο Ραϊόλα. Πουλέν του... κόουτς.

Όσονα αφορά τα μεταγραφικά, το δημοσίευμα κάνει μια ακόμη επισήμανση. Στους ερυθρόλευκους η Νάπολι δεν προτείνει μόνο την αγορά του Μιγκέλ Μπρίτος. Του 30χρονου στόπερ που ούτως ή άλλως είναι ήδη στη λίστα του Ολυμπιακού. Προτείνει και τον «παλιό» γνωστό Βάλτερ Γκαργκάνο. Και ο 31χρονος αμυντικός χαφ που εδώ και χρόνια κάθε τέτοια εποχή «προκύπτει» στο προσκήνιο, ίσως αυτή τη φορά να έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες...


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :