Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΚΑΙ Η... ΒΕΡΟΝΑ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!



Όσο κυλούν οι ημέρες και δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Κώστα Μήτρογλου, τόσο... αυξάνονται οι ομάδες, που φέρονται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 27χρονο διεθνή φορ.

Με βάση αναφορές ξένων ΜΜΕ, η Βερόνα φέρεται να αποτελεί τον νέο... «μνηστήρα», που έχει προστεθεί στις υποψήφιες ομάδες για την απόκτηση του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού και νυν της Φούλαμ.

Η ομάδα του ιταλικού Βορρά αναζητεί έναν σπουδαίο γκολτζή, που θα της προσφέρει καίριες λύσεις στο σκοράρισμα και πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Αμπέλ Ερνάντες, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Χαλ, με τον «πιστολέρο» να μπαίνει και αυτός δυνατά στη μεταγραφική λίστα της Βερόνα.

Θυμίζουμε ότι ήδη ενδιαφέρον για τον Κώστα Μήτρογλου έχουν δείξει επίσης οι Σαμπντόρια, Σασουόλο, Ουντινέζε, Νάπολι, Φενερμπαχτσέ και Μπεσίκτας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :