Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ... ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΓΙΑ ΓΟΥΤΑ!



Δεν έχει βγει από τη λίστα του Άγιαξ ο Δημήτρης Γούτας, ο οποίος αρέσει σε αρκετές ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού, αλλά ο «Άιαντας» κάνει και πάλι κινήσεις για την απόκτησή του.

Ο 21χρονος στόπερ με την πολύ καλή σεζόν (23 εμφανίσεις- 2 γκολ στο πρωτάθλημα, 10 στο Κύπελλο) που έκανε έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος και κυρίως του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ωστόσο, μαζί του συνεχίζει να... φλερτάρει και ο Άγιαξ. Είχε γραφτεί σε ΜΜΕ της Ολλανδίας τον περασμένο μήνα ότι αρέσει στους ανθρώπους των δευτεραθλητών της Eredivisie και το θέμα επιστρέφει στην επικαιρότητα. Όπως αναφέρεται στη «Goal» ο Άγιαξ δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση και το όνομα του νεαρού αμυντικού παραμένει ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του.

Οι συζητήσεις γίνονται για ένα ποσό γύρω στο ένα εκατομμύριο ευρώ, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :