Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ!



Ο Ολυμπιακός έφτασε στο 56ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο κολύμπι και ο αθλητής του και κορυφαίος Ελληνας κολυμβητής όλων των εποχών, Σπύρος Γιαννιώτης, έγινε ο πρώτος στην ιστορία που κατακτά 30 τίτλους σε επίπεδο ανδρών.

Ο “τρελοκερκυραίος” όπως αυτοαποκαλείται… πάτησε τα πρώτα “άντα” σε επίπεδο νικών, μετά τη νίκη του στα 1500μ ελεύθερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Αλίμου και ξεπέρασε το ρεκόρ των 29 τίτλων του Βαγγέλη Κοσκινά…

"Δεν το είχα σκεφτεί ως… τα πρώτα μου “άντα”!”", είπε γελώντας στο SPORTIT ο αθλητής του Νίκου Γέμελου που κέρδισε και στα 400μ. ελεύθερο, αγώνισμα, με το οποίο έχει πάψει να ασχολείται:

“Από το 2006… Στο 400άρι πέφτω για να δώσω βαθμούς στο σύλλογο και γιατί με κρατάει σε ψυχολογική εγρήγορση! Από την άλλη με τα 1.500μ. ασχολούμαι γιατί θυμίζουν το τελευταίο σκέλος των 10χλμ της open water”.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :