Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΤΑ... ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΒΙΤΣ!



Στη Φενερμπαχτσέ θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο μάνατζέρ του παίκτη, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς.

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να μετακομίζει στο NBA και τους Σανς, οι οποίοι τον έχουν επιλέξει στο ντραφτ, έβαλε ο μάνατζερ του νεαρού γκαρντ, ο οποίος ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως ο πελάτης του θα αγωνίζεται στη Φενερμπαχτσέ και την επόμενη σεζόν, λέγοντας πως το ταξίδι τους στις ΗΠΑ ήταν απλά για να γνωριστεί με τους ανθρώπους της ομάδας από την Αριζόνα.

«Ο Μπόγκνταν βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για την Ευρώπη», δήλωσε αρχικά ο Αλεξάντερ Ράσκοβιτς και πρόσθεσε:

«Οι φίλοι της Φενέρ, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ δεν χρειάζεται να ανησυχούν γιατί δεν θα πάει στο NΒΑ τώρα».

Για να καταλήξει ο γνωστός μάνατζερ: «Όπως γνωρίζετε ο Μπόγκνταν θα προετοιμαστεί με την εθνική ομάδα για το Ευρωμπάσκετ. Με τον κόουτς Ομπράντοβιτς και τους συμπαίκτες του θα συνεχίσει τη δουλειά στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης το φθινόπωρο. Όλα τ’ άλλα είναι απλά φήμες».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :