Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ο ΠΡΩΤΟΣ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙ-ΠΕΤΓΟΥΕΪ! (PHOTO & VIDEO)

Το όνομα του Αμερικανού (27 χρ. 2,03) MVP του Γερμανικού πρωταθλήματος και πρωταθλητή με την Άλμπα Βερολίνου, Τζαμέλ Μακλίν προτάθηκε στον Ολυμπιακό για την περίπτωση που τελικά δεν συνεχιστεί η συνεργασία με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ!

Στο λιμάνι είναι ικανοποιημένοι από την φετινή παρουσία και βελτίωση (σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά) του Μπρεντ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τα χρήματα που παίρνει, αλλά τους έχει προβληματίσει το γεγονός των τραυματισμών του. Φέτος δεν ήταν λίγα τα παιχνίδια που έμεινε εκτός με πρόβλημα στη μέση ή τον ώμο και στο λιμάνι θα το σκεφτούν καλά πριν πάρουν την οριστική τους απόφαση.

O Mακλίν έχει παιχνίδι με πλάτη, είναι πολύ δυνατός και αλτικός, καλός αμυντικός, αλλά είναι... τσακωμένος με το τρίποντο! Χαρακτηριστικό ότι σε ολόκληρη την περσινή Ευρωλίγκα δοκίμασε μόλις... ένα τρίποντο! Αντίθετα είναι πολύ εύστοχος από τη γραμμή του φάουλ (84.5%).

Δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί αναλυτικά τα στατιστικά του Μακλίν στη φετινή Ευρωλίγκα :

Δείτε τα highlights του Μακλίν (Νο 33 στη φανέλα) στην φετινή Ευρωλίγκα, στο βίντεο που ακολουθεί : 
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :