Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΗΧΗΡΟ ΚΑΙ... ΟΜΟΦΩΝΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ ΑΠΟ ΤΗΝ SUPER LEAGUE!



Ένα μεγάλο... «όχι» έλαβαν οι άνθρωποι του ΟΠΑΠ, στην πρόταση που έκαναν στη Superleague για τη χορηγία του πρωταθλήματος και τη διαφήμιση στις φανέλες.

Στο ΔΣ που έλαβε χώρα σήμερα, κρίθηκε απ’ όλους ότι αυτό το ποσό είναι μικρό, ενώ αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μία επιτροπή, που θα πάει σε νέες διαπραγματεύσεις με τον ΟΠΑΠ, με στόχο μία καλύτερη προσφορά.

Επιπλέον, στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε να καλύψει η Superleague το κόστος (ύψους 70.000 ευρώ) για το κέντρο ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ενώ συμφωνήθηκε να τεθεί αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού για να αναλάβει η ίδια η διοργανώτρια τη διαχείρισή του.

Αναλυτικά:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Αποφάσισε ομόφωνα ότι η πρόταση της ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι εξαιρετικά χαμηλή και δε μπορεί να γίνει αποδεκτή.

2/ Αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα εξωτερικού, (πλην Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας) για το σύνολο των ομάδων της Super League για τα επόμενα δύο έτη.

3/ Εγκρίθηκε επί της αρχής το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγωνιστικής περιόδου 2015-16, το οποίο θα αποσταλεί στην ΕΠΟ για την έγκρισή του. Η έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου 2015, η λήξη του Α’ Γύρου στις 19 Δεκεμβρίου 2015, η έναρξη του Β’ Γύρου στις 2 Ιανουαρίου 2016 και το τέλος του Β’ Γύρου στις 17 Απριλίου 2016. Τα play off θα ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 22 Μαΐου 2016.

4/ Η κλήρωση του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2015-16 θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες.

5/ Η Super League συνεχίζει την προσπάθεια συμμόρφωσης και πλήρους εφαρμογής των συστημάτων ηλεκτρονικού εισιτηρίου και εποπτείας, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες κρατικές αρχές».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :