Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 1ο Piraeus Sports Camp!



Περισσότερα από 800 παιδιά συμμετείχαν στο Camp που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 17 Ιουλίου το 1ο Piraeus Sports Camp το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά και ο ΟΠΑΝ με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Περισσότερα από 800 παιδιά των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Πειραιά για τέσσερις εβδομάδες διασκέδασαν, απέκτησαν νέους φίλους και έμαθαν τα μυστικά των αθλημάτων από καταξιωμένους προπονητές.

Το 1ο Piraeus Sports Camp κέρδισε τις εντυπώσεις σ’ όλες τις γειτονιές του Πειραιά και απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από γονείς και παιδιά που περιμένουν με αγωνία το επόμενο καλοκαίρι για να δώσουν και πάλι το παρών. Το Camp φιλοξενήθηκε στα Καμίνια, στα Βοτσαλάκια, στην Καστέλλα, στην Μαυρομιχάλη και στην Ακτή Ξαβερίου καλύπτοντας έτσι τα 4 από τα 5 Δημοτικά διαμερίσματα του Πειραιά.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο σάλας, βόλεϊ, μπάσκετ, μπάντμιντον ενώ διαγωνίστηκαν στην κολύμβηση και τις τελευταίες ημέρες κάθε περιόδου έμαθαν και τα μυστικά της υδατοσφαίρισης. Επίσης όλα τα παιδιά προμηθεύτηκαν φανέλες του Ολυμπιακού και φυσικά πήραν και αναμνηστικά διπλώματα υπογεγραμμένα από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Γιάννη Μώραλη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :