Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΓΙΑ ΤΗΝ... «ΤΡΕΛΑ» ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!



Η «τρέλα» είναι... διαρκείας για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και την ομάδα τους.

Έχουν «φύγει» ήδη πάρα πολλά και με ανακοίνωσή της η Θύρα 7 τονίζει πως ήδη έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια διαρκείας στις Θύρες 4 και 5 του σταδίου και έτσι όπως πηγαίνει η κατάσταση, θα εξαντληθούν όλα, και τα 6.108 που αντιστοιχούν στο «πέταλο» της Θύρας 7 και είναι από τις Θύρες 3 έως 7.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος πως απλά εισιτήρια είναι σχεδόν αδύνατο να υπάρχουν του χρόνου και καλούνται όλοι όσοι δεν έχουν αγοράσει, να κάνουν δικό τους ένα εισιτήριο διαρκείας για να βλέπουν από κοντά την ομάδα τους.

Αναλυτικά...

Εξαντλήθηκαν ήδη τα εισιτήρια διαρκείας στις Θύρες 4 και 5… που σημαίνει ότι 3.150 πιστοί ήδη έκλεισαν μόνιμη θέση στο πέταλό μας… Ήδη έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στην θύρα 6… Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που όλα δείχνουν ότι θα διατεθούν και τα 6.108 εισιτήρια που αντιστοιχούν στον «χώρο» μας, στις θύρες 3 έως 7 !!!!!!!… Δεν θα υπάρχουν από ό,τι φαίνεται πλέον εισιτήρια απλά στο πέταλο μας… Ας μην επαναπαύονται κάποια από τα μέλη μας που τις προηγούμενες χρονιές έβρισκαν εισιτήριο έξω από το γήπεδο στο πέταλο… Κρούουμε τον «κώδωνα» του κινδύνου για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως…

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Γήπεδο Καραϊσκάκη - Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 με 18:00
On Line απο το επίσημο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός (www.olympiacos.org)

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Χρεωστικές Κάρτες
Μετρητά
Κατάθεση με web banking (Αποστολή συναλλαγής με FAX)
Πιστωτικές κάρτες :
12 άτοκες δόσεις με την Olympiacos FC Mastercard της Τράπεζας Πειραιώς.
10 άτοκες δόσεις με οποιαδήποτε κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς
Άτοκες δόσεις με άλλες πιστωτικές κάρτες

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :