Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ Ο... ΝΤΑΝΣΤΟΝ!



Τα εμπόδια με τη σλοβενική νομοθεσία δεν έχουν... ξεπεραστεί ακόμα και έτσι σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο Μπράιαντ Ντάνστον είναι πολύ πιθανό να γίνει… Σκοπιανός!

Ο χρόνος πιέζει και τα... σημάδια δεν είναι υπέρ της Σλοβενίας στην υπόθεση του Μπράιαντ Ντάνστον! Υπάρχουν πολλά εμπόδια στη νομοθεσία και έτσι το σενάριο να πάρει διαβατήριο και να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της Αναντολού Εφές ολοένα και απομακρύνεται.

«Περιμένουμε πολύ καιρό και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος», δήλωσε αρχικά ο Γιούρε Ζντοβτς στην ιστοσελίδα «kosarka.si» για την περίπτωση του Μπράιαντ Ντάνστον και πρόσθεσε:

«Ελπίζω να τον έχουμε σίγουρα του χρόνου».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ η ΠΓΔΜ είναι αυτή που... «γλυκοκοιτάζει» τον Αμερικανό: «Η ΠΓΔΜ ενδιαφέρεται για τον Ντάνστον και για να γίνει “νατουραλιζέ” δεν αποτελεί πρόβλημα για εκείνους. Όταν φτάσει στο αεροδρόμιο, θα του δώσουν αμέσως το διαβατήριο».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :