Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΑΘΗΝΑΙΟΥ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ



Ο Γιάννης Αθηναίου προστέθηκε στους παίκτες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για το Ευρωμπάσκετ και θα είναι παρών τουλάχιστον μέχρι να μπει σε κανονικό ρυθμό ο Βασίλης Σπανούλης.

Ένας ακόμη παίκτης προστέθηκε στην αρχική 15αδα της Εθνικής που θα λάβει μέρος στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ. Ο λόγος για τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος κλήθηκε από τον Φώτη Κατσικάρη για να προπονείται, καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού λόγω του γνωστού προβλήματός του στη μέση ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και παρόλο που θα είναι από την πρώτη μέρα (31/7) στην προετοιμασία της Εθνικής, θα χρειαστεί λίγες μέρες για να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Πάντως για την κατάσταση του "Kill Bill" δεν υπάρχει ανησυχία και απλώς οι άνθρωποι της Εθνικής ήθελαν να καλύψουν το κενό του στις μέρες που δεν θα ήταν διαθέσιμος.

Ο 27χρονος γκαρντ (1,94μ.) είχε φέτος 6,2 πόντους, 2,5 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ σε 21:44 κατά μέσο όρο με την ΑΕΚ, ενώ πρόσφατα υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται πως ειχε κληθεί και στην περσινή προετοιμασία, αλλά δεν κατάφερε να βρίσκεται στην τελική δωδεκάδα για το Μουντομπάσκετ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :