Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!



Η αναζήτηση παικτών στον Ολυμπιακό, συνεχίζεται...

Η απόκτηση του Ντι Τζέι Στρόμπερι ήταν η αρχή για τη δυναμική ενίσχυση του πρωταθλητή Ελλάδας και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν το... ψάξιμο, τη μελέτη και τις επαφές με υποψήφιους στόχους, ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Χρήστος Σταυρόπουλος θα βρεθούν στις ΗΠΑ προκειμένου να τσεκάρουν παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού και ο γενικός διευθυντής της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, θα μεταβούν το επόμενο Σάββατο, 11 Ιουλίου, στο Λας Βέγκας, προκειμένου να τσεκάρουν παίκτες στο Summer League, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 20 του μήνα.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί, πως στο συγκεκριμένο Summer League, θα συμμετέχει και ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος αρέσει πολύ στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά αποτελεί... μειονέκτημα η επιθυμία του Αμερικανού σέντερ να ψαχτεί μέχρι την τελευταία στιγμή για μία πρόταση από το NBA, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :