Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΑΚΡΩΣ... ΘΕΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΙΛΒΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!



Άκρως θετικές ήταν οι αρχικές εντυπώσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού από τον Μάρκο Σίλβα κατά τις πρώτες του ώρες στο Ρέντη.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τον Πορτογάλο τεχνικό είναι οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδας. Και από τον χαρακτήρα και το... προφίλ που έδειξε στο Ρέντη.

Ο Μάρκο Σίλβα ήταν μάλιστα τόσο άμεσος και τόσο ανθρώπινος από την πρώτη στιγμή που κέρδισε πολλούς πόντους και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού αλλά και στους νέους συνεργάτες του. Στο «Ελ. Βενιζέλος» τον υποδέχτηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, ενώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου βρέθηκε στη συνέχεια, τον καλωσόρισαν ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Γιάννης Βρέντζος, ο Μιχάλης Κουντούρης, ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο Χουάνχο Λορένθο.

Ο Σίλβα επιθεώρησε για τα καλά τις γηπεδικές εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων ενώ φάνηκε το πόσο αποφασισμένος είναι να πετύχει στην καινούρια του ομάδα αλλά και η μεγάλη διάθεση και όρεξη που έχει.

Μάλιστα, ο νέος αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, Γρηγόρης Γεωργάτος, ανέλαβε να τον ξεναγήσει σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων, ενώ τον... σύστησε σε όλα τα μέλη του τεχνικού και του ιατρικού επιτελείου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :