Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΣΤΗΝ... ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ!



Στον Ολυμπιακό θέλουν να πάρουν παίκτες με εμπειρία, που θα είναι ικανοί να αντέξουν στην πίεση του πρωταθλητισμού, όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο ευρωπαϊκό επίπεδο και μια από τις επιλογές είναι ο Στράτος Περπέρογλου, ένας όχι και τόσο... μακρινός φίλος, καθώς το 2013 με αυτόν στο ρόστερ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να αναδειχτεί πρωταθλητής Ευρώπης.

Στο Λιμάνι λοιπόν δεν τον έχουν βγάλει από τη λίστα τους. Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν τις καλύτερες των περιπτώσεων και σίγουρα δεν θα έλεγαν όχι στο να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο "Πέρπε".

Αυτό που περιμένουν, πάντως, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, είναι αν από τα όσα του έχει πει ο Ίβκοβιτς ενόψει της νέας σεζόν, ο Έλληνας παίκτης μείνει ικανοποιημένος. Αν δεν μείνει, τότε ο Ολυμπιακός θα εκτιμήσει την κατάσταση και αναλόγως θα κινηθεί...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :