Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ... ΠΑΕΙ ΒΑΛΕΝΘΙΑ!



Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και στη Βαλένθια είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Αντουάν Ντιό, ο οποίος σύμφωνα με την «Equipe» έχει απασχολήσει και τους δύο «αιώνιους» της Ελλάδας.

Σε... «μήλον της έριδος» της μισής… Ευρώπης έχει μετατραπεί ο Αντουάν Ντιό της Στρασμπούρ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, ο 26χρονος γκαρντ ήταν στη λίστα τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού, σε εκείνη των Λοκομοτίβ Κουμπάν και Ούνιξ Καζάν, καθώς επίσης και ομάδων από Ιταλία, Τουρκία και Γερμανία.

Όμως, όπως αποκάλυψε το δημοσίευμα, ο επόμενος σταθμός του Ντιό θα είναι η Ισπανία και η Βαλένθια. Ο διεθνής Γάλλος έμεινε ελεύθερος από την Στρασμπούρ, στην οποία αγωνιζόταν από το 2013 και θέλει να συνεχίσει σε ομάδα πέρα από τα σύνορα της χώρας του για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Οι δικές μας πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είχε... αρκετά πίσω στη λίστα του τον συγκεκριμένο παίκτη, αφού ψάχνει για γκαρντ-σκόρερ, πράγμα που σίγουρα δεν είναι ο Ντιό. Και μάλιστα υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι'αυτό, που δεν είναι άλλος από την παρουσία του Σπανούλη στην Εθνική ομάδα τον Σεπτέμβριο, πράγμα που σημαίνει ότι ο αρχηγός θα πρέπει να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής του, τουλάχιστον στην πρώτη φάση της νέας Ευρωλίγκας...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :