Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΒΟΥΡΟΣ : ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ



Ο Πραξιτέλης Βούρος τόνισε πως θα χρειαστεί ακόμα σκληρή δουλειά από τους παίκτες, που προέρχονται από την ομάδα Νέων, ώστε να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην έως τώρα προετοιμασία των ερυθρόλευκων, τον Μάρκο Σίλβα και το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Ρίζεσπορ: «Πιστεύω πως αξίζαμε δίκαια τη νίκη. Παρουσιάσαμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση σκληρά για να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο καινούργιος προπονητής και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα φτάσουμε στην εικόνα, που θέλουμε».

Για τον Μάρκο Σίλβα: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Είναι πάρα πολύ καλός, μας μιλάει καθημερινά».

Για τους στόχους του: «Έχουμε τις δυνατότητες, όμως χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά, υπομονή και ταπεινότητα. Χαμηλά το κεφάλι, να συνεχίσουμε τη σκληρή προπόνηση και θα δικαιωθούμε στο τέλος».

Για το φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε: «Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο ματς, επειδή είναι εκεί ο προηγούμενος προπονητής μας, αλλά εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και είμαι σίγουρος, πως θα το κάνουμε».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :