Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

«ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤ' ΑΛΛΟ!»

Πριν από μερικές μέρες υπήρξαν Σέρβικα δημοσιεύματα που ανέφεραν το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Σάσα Ζντιέλαρ του Θρύλου. Ο νεαρός Σέρβος μέσος του Ολυμπιακού μίλησε σήμερα σε Σερβικά ΜΜΕ και ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός :

«Η ιστορία της ενδεχόμενης άφιξής μου στον Ερυθρό Αστέρα, έχει ξεκινήσει πριν πάω στη Νέα Ζηλανδία με την Εθνική Νέων για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εγώ το μόνο που σκέφτομαι μόνο αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα μου ο Ολυμπιακός και τίποτα άλλο.Προπονήθηκα για δύο εβδομάδες πολύ καλά, έπαιξα σε τέσσερα παιχνίδια και αυτό ήταν μία καλή αρχή. Είμαι επίσης πολύ ικανοποιημένος γιατί ο προπονητής μου με επαινούσε συνέχεια. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος γενικά από την συμπεριφορά του συλλόγου για εμένα. Μου έχουν φερθεί πολύ καλά».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει στoν Ολυμπιακό, είπε : «Όλοι μας είμαστε πολύ ενωμένοι στην ομάδα. Ανταγωνισμός υπάρχει και δεν θα είναι εύκολο για μένα να αρπάξω μία θέση βασικού στην ομάδα. Όμως, είμαι ένας μαχητής από τη φύση μου. Έχω πάρει τις ευκαιρίες μου μέχρι στιγμής και βλέπω και τους ανθρώπους της ομάδας να πιστεύουν σε μένα και γι’ αυτό προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό καθημερινά».

Για την αδελφοποίηση που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα και αν αυτό είναι μία ευκαιρία ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, απάντησε γελώντας: «Θα δούμε. Τώρα θα βρίσκομαι για εννέα ημέρες με την ομάδα στην Ολλανδία και στη συνέχεια ίσως μάθω περισσότερα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :