Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

«ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»



Στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στην Τσβόλε αγωνίζεται πλέον ο Μπόμπαν Λάζιτς, ο οποίος ψάχνει την ευκαιρία του, προκειμένου να επανέλθει μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα δυσκολιών, εξαιτίας των τραυματισμών που είχε.

Ο νεαρός επιθετικός όπως αναφέρει και το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ajaxshowtime» την αγωνιστική περίοδο 2013-14 ανήκε στον Άγιαξ, από τον οποίο έφυγε, μιας και είχε μια διαμάχη με τον Ντε Μπουρ.

Έτσι, ήρθε στον Ολυμπιακό, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, αφού οι τραυματισμοί δεν του το επέτρεψαν.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Λάζιτς προπονήθηκε αρκετές φορές στο Άμστερνταμ και με την πρώτη ομάδα μεταξύ άλλων, σκοράροντας μάλιστα και σε ένα φιλικό κατά την προετοιμασία για την σεζόν 2013-14, αλλά εξαιτίας μιας διαμάχης με τον Ντε Μπουρ, πήγε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, μιας και δεν του το επέτρεψαν οι τραυματισμοί».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :