Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΠΕΡΣ ΓΙΑ... ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ!



Όταν οι Σπερς επέλεξαν τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στο πρόσφατο ντραφτ του ΝΒΑ, ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Ρ.Σ. Μπιούφορντ, έπρεπε να τον παρουσιάσει στα Αμερικάνικα ΜΜΕ.

Όπως ο ίδιος δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απόφαση μας να επιλέξουμε τον Νίκολα. Είναι νέος, με μεγάλο κορμί και θεαματική βελτίωση τον τελευταίο χρόνο. Όσο τα χρόνια περνούν, χρειάζεται να κάνουμε ανανέωση, και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέσαμε στο ρόστερ μας έναν τέτοια παίκτη, στον οποίο δίνεται η ευκαιρία να βελτιωθεί ώστε να δούμε τι μπορεί να καταφέρει”.

Αρκετοί συγκρίνουν τον Μιλουτίνοφ με τον Τιάγκο Σπλίτερ, αλλά σύμφωνα με τον Μπιούφορντ, ο νεαρός Σέρβος παίκτης του Ολυμπιακού πια, μοιάζει περισσότερο με έναν άλλο πρώην παίκτη των Σπερς και τοου Θρύλου: “Πιστεύω πως η σύγκριση που πρέπει να γίνεται αφορά περισσότερο τον Νεστέροβιτς. Ένας πραγματικά καλός πασέρ. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο στο παιχνίδι του Μιλουτίνοφ είναι η ικανότητα του περισσότερο στο επιθετικό ριμπάουντ παρά στο αμυντικό, είναι ιδιαίτερα παραγωγικός στο επιθετικό ριμπάουντ. Δεν το βλέπεις αυτό συχνά στους παίκτες, ανεξαρτήτως μεγέθους. Αυτό είναι ένα σημείο του παιχνιδιού του, στο οποίο τον τελευταίο χρόνο, είναι 20 ετών πλέον, έχει βελτιωθεί σημαντικά.”

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :