Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

«ΗΘΕΛΕ ΠΑΚΕΤΟ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ-ΝΤΟΥΡΜΑΖ Η ΦΕΝΕΡ, ΑΛΛΑ...»



Σύμφωνα με τη "Milliyet", η Φενέρμπαχτσε προσπάθησε να πάρει «πακέτο» από τον Ολυμπιακό Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ, ενώ θα επανέλθει με πρόταση για τον Σέρβο μέσο.

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τη Φενέρ και παίκτες του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η νέα ομάδα του Βίτορ Περέιρα κινήθηκε για να αποκτήσει «πακέτο» τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και τον Τζίμι Ντουρμάζ, αλλά οι ερυθρόλευκοι αξίωσαν 11 εκατ. ευρώ και το θέμα δεν προχώρησε.

Πάντως οι Τούρκοι επιμένουν πως η Φενέρ θα επανέλθει για τον Σέρβο μέσο, τον οποίο ο Πορτογάλος προπονητής τον θέλει πολύ στην ομάδα του. Μάλιστα γίνεται λόγος για πρόταση τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ και μένει να φανεί αν οι πληροφόρηση του τουρκικού Μέσου είναι έγκυρη, αλλά και ποια θα είναι σε αυτή την περίπτωση η απάντηση του Ολυμπιακού, που δαπάνησε περί τα 2,5 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :